JAVNA RASPRAVA: eProgram za Zaprešić (17 točaka)


 

Poštovani građani Zaprešića,

Pred Vama je elektronički eProgram za Zaprešić (17 točaka/postova), sastavljen na temelju naših dugogodišnjih razgovora s građanima i analiza problema i potreba u našem gradu. 
Praktički su ga napisali građani i prvi je predizborni program u povijesti Zaprešića koji je stavljen na otvorenu javnu raspravu!
Pozivamo Vas da do kraja ožujka sudjelujete u ovoj diskusiji, šaljete nam svoje prijedloge, pitanja, kritike ili jednostavno komentirate (na blogu, Facebooku ili putem e-maila).
Svaki Vaš konstruktivni prijedlog razmotrit će Predsjedništvo i Gradski odbor SDP-a Zaprešića, te donijeti odluku o prihvaćanju i uvrštavanju u Program s kojim ćemo nastupiti na lokalnim izborima, 16. svibnja 2021.

Ukoliko nam želite pomoći i zajedno s nama volontirati u kampanji za bolji Zaprešić, slobodno nam se javite putem e-maila ili Facebooka.

S poštovanjem,

Denis Begić, kandidat za gradonačelnika Zaprešića 
Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zaprešić

Primjedbe

  1. Dobro je brinuti za mlade,i na taj način osigurati razvoj grada,osigurati nova radna mjesta izgradnju industrije ,osigurati infrastrukturu,komunalnu i svaku drugu.ali što s nama starcima.oko nas umirovljenički domovi svi privatni,ali gdje bi mi koji smo odradili 41 god.staža a mirovina jedva neka crkavica.Zar mi pod plot kad više ne možemo . djeca i sama nemaju za život.oni sigurno ne mogu dodati pola plaće da stave u dom svoje roditelje.dragi naši kako bi bilo da se sagradi ,konačno,gradski dom za starije osobe koji bi si mogli priuštiti svi koji su pošteno odradili svoj radni vijek.kako sad stvari stoje u privatni smještaj ne možemo jer je preskup.u zagrebačkim domovima se čeka 10-12 god.dotle mi poumirasmo ,valjda je to i cilj.tako sigurno oslobađamo državni proračun.hvala !možda u nečijem predizbornom programu čujemo da se gradi gradski dom za starije i nemoćne osobe.po prihvatljivim cijenama i bez čekanja do smrti.umirovljenica Marina

    OdgovoriIzbriši
  2. Poštovana gđo Marina,
    Zahvaljujemo Vam na Vašem korisnom prijedlogu i potpuno Vas razumijemo.
    U našem Programu, pod točkom 9. Pokažimo zahvalnost našim starijim sugrađanima, naveli smo da namjeravamo pokrenuti projekt gradskog socijalnog Doma za starije i nemoćne okruženog zelenilom i parkom - potencijalna lokacija: adaptirana zgrada Gradske uprave u Novoj ulici 10. Uvjereni smo da ćemo u tome uspjeti ako nam građani daju povjerenje za upravljanje Gradom Zaprešićem, kao i ostale projekte za naše umirovljenike.
    https://eprogramzapresic.blogspot.com/2021/02/9-pokazimo-zahvalnost-nasim-starijim.html

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

17. Novi Trg žrtava fašizma - Katastrofu pretvoriti u šansu:

10. Sport i rekreacija dostupni svim građanima:

4. Zaprešić - grad bana Jelačića: